Folosind sistemul revolutionar Fast and Fixed de la Bredent

Extractie / Implant Dentar / Proteza fixa in aceeasi zi

Restaurarea intregii danturi in aceeasi zi, folosind sistemul Sky Fast and Fixed de la Bredent Germania

Acum, folosind cea mai noua tehnologie din domeniul implantului dentar va puteti restaura intreaga dantura (atat mandibula cand si maxilarul) afectata de lipsa totala a dintilor ori prezenta unor afectiuni ce nu mai pot salva dintii naturali inca prezenti.

Procedura presupune extractia fragmentelor de dinte prezenta, fixarea implanturilor si aplicarea imediata a unei punti fixe de legatura. Intreaga procedura se desfasoara in aceeasi zi.

Pacientul paraseste cabinetul stomatologic cu o dantura noua ce acopera intreaga mandibula sau intreg maxilarul.

Sistemul Sky Fast and Fixed a fost dezvoltat de compania germana Bredent in colaborare cu renumiti chirurgi specializati in implantologie, specialisti in protetica dentara si tehnicieni dentari.

Cui se adreseaza sistemul Fast and Fixed?

Metoda de restaurare a danturii se adreseaza persoanelor care sufera de pierderea totala sau partiala a dintilor, persoanelor ce au o dantura reziduala ce nu poate fi pastrata sau celor ce nu vor sa poarte o proteza conventionala.

Procedura presupune extractia, inserearea fara durere a implanturilor dentare si aplicarea imediata a unei lucrari provizorii fixe, intr-o singura sedinta. Pacientul poate reveni la o viata sociala normala si de calitate.

Avantajele folosirii sistemului Sky Fast and Fixed de la Bredent Germania

Numai cu sistemul FAST AND FIXED de la BREDENT GERMANIA se poate monta inregul sistem intr-o singura interventie (in aceeasi zi).
Acest sistem foloseste implanturi plasate la unghiuri de pana la 35 grade tocmai pentru a evita structurile anatomice naturale (nerv sau sinus) si pentru a asigura o baza puternica si stabila intregii lucrari.

Suntem specializați în tratamente stomatologice complexe, de înaltă calitate, implant dentar, chirurgie orală, protetică dentară, tratamente ortodontice sau tratamente stomatologice clasice.

Program Radiologie
Luni-Vineri: 09:00-17:00
Sâmbătă-Duminică: închis

© 2021 Clinica Biodentis Slatina.

Scroll to top