Imagistica dentara

Imagistica dentara de noua generatie la Clinica Biodentis.

Va oferim beneficiile unui computer tomograf modern, ce micsoreaza nivelul de radiatii cu 90% fata de aparatele conventionale.
Acest echipament ne ofera un grad de precizie nemaintalnit, ideal montarea implanturilor dentare si pentru orice operatiune stomatologica complexa.
Va putem astfel oferi imagine digitala folosita atat pentru chirurgie orala, implant dentar cat si radiografie clasica.

Grija permanenta pentru servicii de calitate

Serviciile de imagistica dentara oferite de Clinica Biodentis sunt realizate intr-o locatie moderna, ce respecta cele mai exigente reguli de igiena in materie de sterilizare a spatiului folosit, instrumentarului si materialelor cu care intram in contact.

Echipamentele folosite sunt de noua generatie si ne ajuta sa oferim diagnosticul foarte precis pacientilor.

Protejam pacientii si personalul impotriva expunerii inutile la radiatii prin folosirea celui mai modern Computer Tomograf de pe piata. Acesta are un nivel scazut al radiatiei datorita tehnologiei moderne dar si a timpului scazut de expunere.

Investim in continuare in centrul de imagistica pentru a va aduce constant cele mai bune servicii de imagistica dentara dar si tratamente stomatologice moderne, precise si de calitate.

Suntem specializați în tratamente stomatologice complexe, de înaltă calitate, implant dentar, chirurgie orală, protetică dentară, tratamente ortodontice sau tratamente stomatologice clasice.

Program Radiologie
Luni-Vineri: 09:00-17:00
Sâmbătă-Duminică: închis

© 2021 Clinica Biodentis Slatina.

Scroll to top