21feb.

Plantam Viata 2019

Campania Plantam Viata, este o initiativa civica, creata si sprijinita de Clinica Biodentis, prin care noi dorim sa sprijinim comunitatea din judetul Olt prin masuri menite sa ajute oamenii, comunitatile din care ei fac parte si nu in ultimul rand sa aduca beneficii pe termen lung. Povestea continua in 21 Martie 2020.

Citeste mai departePlantam Viata 2019
23nov.

Campania de impadurire din Comuna Potcoava

Cu sprijinul liceului "Stefan Diaconescu" din Potcoava cat si al autoritatilor locale am stabilit sa pornim o campanie de impadurire, Vineri, 7 Decembrie 2018
Terenul este o parcela de 10.000 mp, un teren viran predispus eroziunilor si pe care vrem sa-l impadurim cu 5000 de puieti de arbori (salcam si paltin).
Va asteptam, sa ne sprijiniti si voi, in efortul nostru de a aduce o schimbare in comunitatile noastre. Numai prin efortul nostru comun, vom putea aduce schimbarea la care toti visam.

Citeste mai departeCampania de impadurire din Comuna Potcoava

Suntem specializați în tratamente stomatologice complexe, de înaltă calitate, implant dentar, chirurgie orală, protetică dentară, tratamente ortodontice sau tratamente stomatologice clasice.

Program Radiologie
Luni-Vineri: 09:00-17:00
Sâmbătă-Duminică: închis

© 2021 Clinica Biodentis Slatina.

Scroll to top