17aug.

Diagnostic:

  • Multiple focare dentare la nivelul maxilarului superior.
  • Mobilitatea lucrarii protetice existente.

Tratament:

In urma investigatiilor paraclinice (Radiografie Panoramica, Computer Tomograf, Analize Sanguine), am ajuns la concluzia ca dintii aflati sub lucrarea protetica existenta sunt irecuperabili, acestia prezentand o pierdere osoasa adiacenta foarte avansata, iar gradul avansat de deteriorare ne obliga sa renuntam la ei.
Cerinta picientului, a fost sa beneficieze de o lucrare provizorie pe intreaga durata a tratamentului.
Am recurs la utilizarea sistemului Fast & Fixed, cu ajutorul caruia am reusit satisfacerea nevoii pacientului de a nu ramane edentat total (lipsa totala a dintilor) dar am reusit astfel sa construim fundatia unei noi lucrari de protetica complet functionale.
Dupa perioada de osteointegrare de aproximativ 6 luni, pacientul v-a reveni pentru schimbarea lucrarii protetice provizorii cu una definitiva din ceramica.
Intr-o singura sedinta pacientul a beneficiat de indepartarea vechii lucrari, extractia dintilor afectati, insertia implaturilor dentare, confectionarea si montarea lucrarii provizorii prin infeletare,

Astfel pacientul a fost supus la o singura interventie chirurgicala fara a necesita o alta interventie chirurgicala la schimbarea lucrarii cu cea definitiva.

Suntem specializați în tratamente stomatologice complexe, de înaltă calitate, implant dentar, chirurgie orală, protetică dentară, tratamente ortodontice sau tratamente stomatologice clasice.

Program Radiologie
Luni-Vineri: 09:00-17:00
Sâmbătă-Duminică: închis

© 2021 Clinica Biodentis Slatina.

Scroll to top