15mai

Domnul  T.M. s-a prezentat în cadrul clinicii Biodentis, la urgenţă, acuzând dureri dentare. Primul lucru pe care l-am sesizat a fost teama acestuia faţă de tot ce implică stomatologia.

Pacientul prezenta carii profunde si multiple focare dentare.

În urma discuţiilor, am aflat că pacientul a mai avut tentative de iniţiere a tratamentelor stomatologice, însă de fiecare dată teama a fost cea care a pus capăt acestora. După o extracţie nedureroasă, pacientul a revenit pentru şedinţa următoare, de data aceasta încrezător.

Cazul său a fost unul complex, cu multiple etape iar rezultatul final a încântat in egala masura, pacientul nostru, familia acestuia, apropiaţii săi dar şi medicii noştri ce au colaborat în vederea soluţionării acestui caz complex.

Cu ajutorul coronitelor din zirconiu am obtinut un rezultat minunat, unde s-a reusit restaurarea integrala a functionalitatii danturii, dar in acelasi timp am obtinut un aspect unitar al intregii danturi.

Satisfacţia noastră a constat în capacitatea de a reuşi să ne apropiem pacientul, să avem o comunicare bună cu acesta pentru ca în final să merităm încrederea sa iar cea mai bună dovadă a fost starea sa de spirit relaxată, degajată la şedinţele de tratament şi consecvenţa cu care s-a prezentat la programări.

După drumul parcurs împreună, domnul T.M. cât şi familia sa au devenit mai mult decât pacienţi, ei sunt prietenii clinicii noastre.

Suntem specializați în tratamente stomatologice complexe, de înaltă calitate, implant dentar, chirurgie orală, protetică dentară, tratamente ortodontice sau tratamente stomatologice clasice.

Program Radiologie
Luni-Vineri: 09:00-17:00
Sâmbătă-Duminică: închis

© 2021 Clinica Biodentis Slatina.

Scroll to top