20iul.

Pacientul de fata s-a prezentat la sediu Biodentis cu dureri destul de mari. La un consult amanuntit s-a putut observa gradul avansat de deteriorare al danturii, dupa cum se poate observa in pozele de fata.

Diagnostic:

  • Abces vestibular cu punct de plecare 16 (molar de 6 ani),
  • multiple focare dentare,
  • leziuni carioase avansate

Tratament:

Frica exagerata de dentist, fumatul si consumul exagerat de bauturi carbogazoase au adus pacientul in situatia deteriorarii danturii la stadiul din pozele prezentate.
Pacientul se prezinta in urgenta acuzand dureri puternice, debutate in urma cu mai multe zile, avand ca si punct de plecare, unul dintre molarii superiori.
In cadrul clinicii noastre s-a efectuat incizia si drenajul abcesului pentru eliminearea infectiei si a durerii, castigand  increderea pacientului. Am putut continua, astfel incat, pacientul a avut incredere sa revina si sa incepem rezolvarea intregului caz.
Ca si metode de tratament, s-au folosit coronite din ceramica presata, tratamente endodontice si reconstituiri corono-radiculare estetice.
Rezultatul a fost unul spectaculos, pacientul a revenit de fiecare data cu placere in clinica noastra.

Suntem specializați în tratamente stomatologice complexe, de înaltă calitate, implant dentar, chirurgie orală, protetică dentară, tratamente ortodontice sau tratamente stomatologice clasice.

Program Radiologie
Luni-Vineri: 09:00-17:00
Sâmbătă-Duminică: închis

© 2021 Clinica Biodentis Slatina.

Scroll to top