21ian.

Tratamentul cu plasma A-PRF si I-PRF folosite la tratamentul chirurgical pentru o regenerare rapida a osului

Tratament cu plasma A-PRF si I-PRF se foloseste la Biodentis in timpul interventiilor chirurgicale, pentru o buna regenerare osoasa. Aceasta este o tehnica moderna, ce asigura o rapida regenerare a tesutului osos din urma interventiei chirurgicale.

A-PRF este o plasmă bogată în trombocite care se obține din sânge extras de la pacient și prelucrat prin procedee de centrifugare, specifice in laborator. Extracția și prelucrarea plasmei se execută în timpul operațiilor chirurgicale dentare (extracție, sinus lift, implant dentar) și aceste operații se finalizează cu utilizarea plasmei obținute în zona operatorie.

Plasma PRF conține o concentrație mare de trombocite, factori de creștere care promovează proliferarea, chemotaxia și diferențierea celulelor, procese esențiale în osteogeneză (generarea de os nou). Acesta ajuta foarte mult in generarea ulterioara a tesutului osos.

Iata in ce conditii se folosesc membranele A-PRF:

Membranele obtinute in urma procesului de centrifugare A-PRF se folosesc la:

  • operatia cu implanturi dentare
  • operatia de aditie osoasa
  • operatia de sinus lifting
  • extractia dentara
  • tratamentul de parodontoza in operatia cu lambou

La Biodentis folosim tehnici moderne de tratament, ce imbina atat experienta noastra in tratamente chirurgicale complexe, dar si echipamente moderne. Acestea ne asigura un grad ridicat de calitate a actului medical.

Suntem specializați în tratamente stomatologice complexe, de înaltă calitate, implant dentar, chirurgie orală, protetică dentară, tratamente ortodontice sau tratamente stomatologice clasice.

Program Radiologie
Luni-Vineri: 09:00-17:00
Sâmbătă-Duminică: închis

© 2021 Clinica Biodentis Slatina.

Scroll to top